zilveren armband

Armbanden in Antwerpen

Armbanden zijn een uitstekend cadeau, voor welke gelegenheid dan ook, zeker wanneer u er een diamant uit Antwerpen aan laat toevoegen. Met een originele armband kunt u iemand bedanken, laten weten dat u van hen houdt of dat u trots bent op hen. De armband is zichtbaar voor vele anderen en dan vooral voor de persoon die hem draagt. Zoekt u naar armbanden van de beste kwaliteit, met de mooiste ingelegde stenen en dan ook nog eens met een uniek design? C-Jewels staat klaar om u te begeleiden.

De meest exclusieve armbanden

De medewerkers van onze zaak zijn al jarenlang actief in de diamantsector. Wij doen dit werk al zo lang vanuit sieraden en om de bijzondere redenen waarom onze klanten op zoek zijn naar speciale sieraden. U treft bij ons de mensen die met veel kennis en passie werken aan datgene wat u wenst. Voor exclusieve armbanden of halskettingen, bent u dus bij ons aan het juiste adres. Vooral als u op zoek bent naar een origineel sieraad dat u bij niemand anders om de pols ziet. U kunt bij ons namelijk een armband van uw eigen ontwerp laten maken. Ook kunt u een variant laten maken op de armbanden die u bij ons in de winkel heeft gezien. Met hulp van onze diamantairs en edelsmeden kiest u zelf de juiste edelmetalen en exclusieve diamanten. Onze armbanden zijn dan ook unieke stukken. Bij ons in het assortiment vindt u de volgende modellen: • Slavenarmbanden • Tennisarmbanden • Exclusieve polssieraden

Al die prachtige armbanden wilt u natuurlijk netjes blinkend houden. Daarom kan u bij ons een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt voor uw juwelen.

Neem contact op met ons

Wilt u een design laten uitwerken zoals u dat in uw hoofd zit? Of weet u nog niet goed wat u wilt en kunt u bij het design enige hulp gebruiken? C-Jewels helpt u graag met het uitwerken van uw idee in onze zaak in Antwerpen. Bel naar 03 454 55 59 om een afspraak in te plannen.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen
Cjewels