diamanten

Wilt u graag meer informatie over onze diamanten?

Neem contact op

Eigen ontwerp mogelijk

Onderhoudsbeurt van juwelen

Waardeschatting van diamanten

Diamanten in Antwerpen betrouwbaar verkopen

Bent u op zoek naar diamanten in Antwerpen die zeker betrouwbaar zijn? Bij C-Jewels vindt u diamanten van de allerbeste kwaliteit. Diamanten zijn niet alleen mooi in uw eigen ontworpen sieraden. Als schaarse goederen zijn diamanten waardevast en dat maakt van hen een waardevolle investering. Bij ons krijgt u de mooiste edelsteen die binnen uw budget past. Als u nog nooit eerder diamanten heeft gekocht, dan zijn er ongetwijfeld een aantal vragen die meespelen. U wilt natuurlijk diamanten kopen die betrouwbaar zijn. Hierin trachten wij u zo goed mogelijk te informeren.

Waar vind ik diamanten in Antwerpen die betrouwbaar zijn?

Als u ‘diamanthandel’ zegt, dan heeft u het over Antwerpen. Wij zijn met onze firma gevestigd in het Diamantkwartier in deze iconische stad. C-Jewels heeft een prestigieuze plek en is voor iedereen eenvoudig te bereiken. Wij hebben een plekje veroverd in de Diamantwijk omdat wij tot de beste diamantairs ter wereld behoren. Voor exclusieve diamanten van de beste kwaliteit bent u bij ons op de juiste plek. Betere kwaliteit diamanten en sieraden vindt u nergens anders.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen

De selectie van de mooiste diamanten

De mooiste diamanten voor uw exclusieve juwelen worden geselecteerd op een viertal kenmerken. Hieronder staan deze voor u uitgelegd. Wij doen er alles aan om betrouwbaar om te gaan met onze diamanten.

 

  • Carat: dit heeft alles te maken met het gewicht van de diamant. Hoe zwaarder de steen, hoe hoger het karaatgehalte.
  • Cut: Geslepen diamanten staan ver af van hun ruwe versie. Echter, er is een manier om de diamant te slijpen. Dit zorgt ervoor dat de schoonheid het beste tot uiting komt. De waarde van een steen hangt ook af van hoe zij geslepen is.
  • Color: Diamanten met een bijzondere kleur zijn kostbaarder dan kleurloze stenen. Elke kleur heeft zo zijn eigen unieke waarde.
  • Clarity: Een zuivere steen bevat nauwelijks beschadigingen. Een hoge zuiverheid staat gelijk aan een hoge waarde.

 

Diamanten zijn natuurlijk ideaal voor trouwringen. Ook toegevoegd aan een gouden ring geven ze een extra speciale toets aan het sieraad.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u langskomen voor een gesprek over uw ontwerp? Wij werken enkel met diamanten die betrouwbaar zijn in onze ontwerpen. Contacteer ons om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar info@cjewels.be. Wij geven u graag meer informatie over onze manier van werken.

Cjewels