gouden ring maken

Wilt u graag meer informatie over onze gouden ringen?

Neem contact op

Eigen ontwerp mogelijk

Onderhoudsbeurt van juwelen

Waardeschatting van diamanten

Gouden ringen in Antwerpen

Bij C-Jewels kan u terecht voor de mooiste gouden ringen in Antwerpen voor dames en heren, jong en oud. Onze klassieke gouden ringen zonder decoratie kopen onze klanten graag als trouwring. De hedendaagse en unieke designs doen het juist goed als cadeau. Zoekt u een specifiek ontwerp? Geen probleem voor ons: wij stemmen alles af op uw persoonlijke voorkeur.

Gouden ringen in Antwerpen kopen: een prachtig proces

Goud is één van de duurste en meest exclusieve materialen ter wereld. Daarom is het een perfect edelmetaal om ringen uit te vervaardigen. Als u deze kostbare investering doet, wilt u natuurlijk wel het design hebben dat perfect bij uw smaak past. Klanten van C-Jewels kopen om verschillende redenen ringen bij ons in Antwerpen. Denk hierbij aan:

• Trouwringen • Verlovingsringen Vriendschapsringen • Zegelringen • Ringen als cadeau

Eigenlijk is een gouden ring voor elke gelegenheid een fantastisch cadeau. Qua ontwerp is bij ons ook van alles bespreekbaar en maakbaar. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn witgoud, roségoud en geelgoud. Of kiest u liever voor een combinatie van twee of meerdere edelmetalen? Ook dat kan! Daarnaast bepaalt u hoe u de ring wil decoreren. Wilt u edelstenen zoals exclusieve diamanten, saffieren of robijnen ingelegd? Onze diamantairs geven u advies over de mogelijkheden binnen een bepaald budget.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen

Wij ontvangen u graag

Wilt u meer weten over de gouden ringen en oorbellen die wij ontwerpen? Maak dan bij ons een afspraak via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@cjewels.be. Wij ontvangen u graag om alle mogelijkheden te bespreken. Samen verkrijgen we het ontwerp van uw dromen.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cjewels