halsketting met diamant

Halskettingen in Antwerpen

De halskettingen die u bij C-Jewels in Antwerpen vindt, laten uw hals mooi uitkomen. Wij ontwerpen een halsketting die perfect bij de toekomstige drager past. Daarbovenop zorgen wij dat enkel de beste edelstenen en zuiverste materialen gebruikt worden in de vervaardiging ervan. U kiest uit verschillende kleuren en modellen. Wilt u graag een stoere gouden ketting, een mooie witgouden snoer of een dunne ketting van platinum met een hanger? Bij ons in de showroom kunt u diverse modellen bezichtigen. Wij vervaardigen de sieraden precies zoals u die wilt hebben. Halskettingen vinden wordt zo geen eindeloze zoektocht.

Ontdek onze kennis van halskettingen

Een gouden halsketting is een accessoire dat zowel modern als tijdloos is. Goud is een edelmetaal dat nooit vergaat. De gelukkige die het als cadeau van u krijgt, zal het gebaar en de gelegenheid nooit vergeten. Bovendien is een gouden halsketting als cadeau een echte blikvanger voor anderen, net als gouden ringen dit zijn. Zo’n mooi sieraad wordt zeker met trots gedragen. Onze zaak staat in Antwerpen en ver daarbuiten bekend om onze exclusieve diamanten. Als u deze prachtige steen om uw nek draagt in een mooie hanger, zullen alle ogen op u gericht zijn. De glinstering van diamanten is namelijk onweerstaanbaar.

Maak meteen een afspraak

Droomt u er al een tijdje van om halskettingen te kopen, die speciaal voor u ontworpen zijn? Wij ontwerpen colliers, chokers, hangers en zelfs naamkettingen voor u op maat. Maak gerust een afspraak met ons en vraag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het online contactformulier in of bel naar 03 454 55 59 om een afspraak te maken.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen
Cjewels