diamanten ringen

Wilt u graag meer informatie over onze verlovingsringen?

Neem contact op

Eigen ontwerp mogelijk

Onderhoudsbeurt van juwelen

Waardeschatting van diamanten

Juwelier Antwerpen voor een verlovingsring

Bent u op zoek naar een juwelier in Antwerpen die de verlovingsring van uw dromen kan ontwerpen? Bij C-Jewels kan dit. Op die manier wordt het aanzoek voor de grote dag extra speciaal. U bepaalt helemaal zelf welke edelsteen u wilt in combinatie met het edelmetaal. Vanwege onze passie, kennis en ervaring op het gebied van ambachtelijke juwelen, zijn wij dé juwelier in Antwerpen om een verlovingsring uit te zoeken.

Uw juwelier voor een verlovingsring

U kunt bij ons terecht voor de mooiste exclusieve juwelen. Ook verlovingsringen ontwerpen wij naargelang uw smaak en budget. Dat maakt van ons de beste juwelier om een verlovingsring bij te kopen. Er wordt gezegd dat de verlovingsring een voorbode is van hoe het huwelijk gaat verlopen. Daarom is het belangrijk om van de verloving een onvergetelijk moment te maken. De juiste ring draagt hieraan bij. Wij hebben verschillende modellen in de showroom, zoals vintage ringen, moderne ringen, klassieke aanschuifringen, halo ringen of solitaire ringen. Om uw design te perfectioneren, kunt u aan een bestaand ontwerp altijd detail, zoals een van onze exclusieve diamanten, toevoegen of wegnemen. Heeft u een diamanten juweel dat u wil laten vermaken? Na een waardeschatting kunnen wij dit voor u laten realiseren.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u een nog beter beeld krijgen van wat wij voor u kunnen doen? Of bent u benieuwd naar onze prachtige armbanden voor tijdens het huwelijk? Maak dan een afspraak bij onze juwelier voor een gesprek over uw verlovingsring. Vul het contactformulier in of bel naar 03 454 55 59. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cjewels