armbanden achtergrond

Wilt u graag meer informatie over het onderhouden van juwelen?

Neem contact op

Eigen ontwerp mogelijk

Onderhoudsbeurt van juwelen

Waardeschatting van diamanten

Onderhoudsbeurt juwelen in Antwerpen

Door regelmatig een onderhoudsbeurt voor uw juwelen in te plannen bij C-Jewels in Antwerpen, gaan uw juwelen heel wat langer mee. Dagelijks onderhoud u deze met huis-, tuin- en keukenmiddelen. Om het jaar is het echter nodig om uw sieraden grondig te laten reinigen door onze professionals.

Professionele onderhoudsbeurt voor uw juwelen

Let er wel op dat u enkel middelen gebruikt die veilig zijn voor het sieraad en de natuurlijke glans niet aantasten. Als u er zeker van wilt zijn dat uw juwelen veilig zijn gedurende een reiniging, dan is een onderhoudsbeurt bij ons de beste optie. Wij werken wij namelijk met een ultrasoon reinigingsapparaat dat het sieraad schoonmaakt door de sturing van water, trillingen en het reinigingsmiddel. Het is af te raden om dit apparaat thuis zelf te gebruiken. Als u niet bekend bent met de werking van het apparaat, bestaat het gevaar dat de ingelegde stenen, van bijvoorbeeld diamanten ringen, loslaten. Elk mogelijk defect herstellen wij op vakkundige en specialistische wijze. Dat doen wij uiteraard met dezelfde gereedschappen als waar wij onze nieuwe ontwerpen mee in elkaar zetten. Onze diamantairs hebben jarenlange ervaring. Wij weten dus precies wat uw sieraad nodig heeft.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen

Neem contact op met ons

Verder is het aan te raden om juwelen, zeker die met exclusieve diamanten, afzonderlijk in aparte doosjes te bewaren. Dit voorkomt krassen of beschadigingen. Of bewaar uw juwelen in een stoffen zakje, zodat de edelmetalen niet oxideren en zwart uitslaan. Vul het online contactformulier in voor een onderhoudsbeurt van juwelen of stuur een e-mail naar info@cjewels.be.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cjewels