diamanten oorbellen

Oorbellen in Antwerpen

Wij ontwerpen oorbellen in Antwerpen exact zoals u deze graag heeft. Er zijn personen die van extravagante sieraden houden. Anderen houden het graag wat meer sober. Of wellicht zoekt u voor uzelf of voor een geliefde wel een specifiek ontwerp dat ergens tussen die twee uitersten zit. Bij C-Jewels in Antwerpen kunt u terecht voor allerlei designs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek witte diamant van een klein formaat of grotere diamanten in diverse kleuren. Alle diamanten kunnen wij verwerken in oorbellen met goud, witgoud, zilver of platina. U heeft natuurlijk zelf de leiding in het proces. Wij helpen u om uw specifieke wensen om te zetten in een levensecht design.

Diamanten oorbellen

Wij hebben een gevarieerd assortiment oorbellen. Bij ons kunt u kiezen voor creolen, mooie hangers en oorstekers. U kunt dus altijd kiezen voor datgene wat bij u past of bij degene aan wie u graag de diamanten oorbellen cadeau doet. Als u gaat shoppen voor exclusieve juwelen, dan weten wij dat u dat niet zomaar doet. Dit heeft natuurlijk een bijzondere reden. Aan de oorbellen die u wilt kopen, besteden wij dan ook de uiterste zorg. Bij ons werken enkel vakmensen met tientallen jaren ervaring in de diamantsector. Wij doen er alles aan om de diamanten oorbellen die u in Antwerpen koopt, te vervaardigen op het hoogste niveau, met betrouwbare diamanten. De sieraden die u bij ons koopt vindt u ook bij niemand anders. Heeft u reeds diamanten juwelen? Dan voeren wij graag een waardeschatting uit.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar diamanten oorbellen van unieke en ambachtelijke makelij? Wij werken met exclusieve diamanten uit Antwerpen. Kijk rond op onze website of neem contact met ons op om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@cjewels.be of bel naar 03 454 55 59 en plan uw bezoek in.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen
Cjewels