armbanden achtergrond

Ons verhaal

Wie diamant zegt, zegt Antwerpen. Ook C- Jewels vindt in deze wereld diamantstad haar oorsprong. De zaak werd opgericht in 2016 door Peter nadat Christel met het idee kwam om nieuwe modieuze juwelen op de markt te brengen. Ingrid Van Camp, mede- oprichtster van het gigantische voormalige L&A juwelen nam mede haar plaats in het bedrijf. Wij onderscheiden ons door het volledige proces van A tot Z op te volgen voor het creëren van het juweel naar de wensen van de klant.

De +40 jaar aan knowledge en ervaring komende van verschillende generaties gebundeld in 1 team, verzekeren u dat de juwelen en Diamanten die wij leveren van topkwaliteit zijn.

Een Diamant wordt beoordeelt op 4 criteria, deze worden de 4 C’s genoemd. Met onze naam die een C bevat, voegen wij er een vijfde aan toe die staat voor confidentiality.

Peter Van Goethem

Diamantenexpert & oprichter

Meet the team

Al sinds mijn dertiende ben ik gefascineerd door diamanten. Ik besloot op deze leeftijd dan ook om een studie diamantbewerking te volgen in de vakschool Londen- straat te Antwerpen. 9 jaar werkte ik voor derden. Maar in 1992 besloot ik een eigen diamantslijperij (MPC Diamonds) op te richten. Mijn waardevolle knowhow en passie voor diamant werpen al 33 jaar zijn vruchten af.

Ik ben gepassioneerd door mode en de schoonheid die juwelen kunnen uistralen. Ik wist daarom, dat in combinatie met de knowledge van mijn man Peter, er zich een opportuniteit voordeed. C- Jewels, schitterende diamanten verwerkt in prachtige juwelen.

Christel Jacobs

Administratie & creative mind

Ingrid Van Camp

Diamant & juwelen expert

Al meer dan 35 jaar werk ik gepassioneerd in de branche van diamantjuwelen. Ik ben mede eigenaar geweest bij L&A Juwelen, een merk dat zeer bekend stond voor zijn kwaliteit en vertrouwelijkheid. Doorheen mijn carriëre heb ik alle facetten van het vak doorlopen waardoor ik u met een doorgedreven deskundigheid kan verderhelpen.

Mijn ervaring laat mij toe samen met u het gewenste juweel te creëren en te vervaardigen. Bij mij kan u steeds terecht voor elk juweel met een uitermate correcte service. Ik hoop u dan ook binnenkort in onze zaak te mogen ontvangen.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen
Cjewels