ring

Ringen in Antwerpen

Voor het ontwerp van onze ringen te laten realiseren, werken wij bij C-Jewels in Antwerpen alleen met de allerbeste partners. Dat geldt voor zowel de edelmetalen als de bijzondere stenen in de juwelen. Een mooie ring is een bijzonder cadeau dat u koopt voor uzelf of voor iemand speciaal. Er valt iets te vieren wanneer u ringen gaat shoppen. Zeker als u bij ons terechtkomt, want dan weet u zeker dat u een mooi geschenk te geven heeft.

Bij ons vindt u de mooiste ringen

Wilt u uw partner ten huwelijk vragen? Een belangrijk onderdeel van het aanzoek is de verlovingsring. In tegenstelling tot de trouwring, kunt u qua design iets meer uitpakken. Voor de edelmetalen kunt u onder andere kiezen uit witgoud, roodgoud, geelgoud of platina. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van meerdere kleuren of materialen te kiezen. Ringen worden meestal aangekocht voor gebeurtenissen die u vaak maar één in uw leven meemaakt. Onze klanten kopen graag bij ons:

  • Verlovingsringen
  • Trouwringen
  • Ringen voor het behalen van een diploma
  • Zegelringen
  • Vriendschapsringen

In onze zaak vindt u ringen voor dames en heren. U vindt bij ons klassieke designs en moderne ontwerpen. De eenvoudige modellen worden meestal gekocht als trouwringen, terwijl de eigentijdse ontwerpen juist een cadeau zijn voor een bijzondere gebeurtenis. Vooral in de laatste categorie spelen mensen graag met de combinatie van mooie stenen en exclusieve diamanten. Maak de set af door bijpassende oorbellen te laten maken.

ring diamant

Contacteer ons voor hulp bij het aankoopproces

Bent u op zoek naar de mooiste ringen? Dan bent u bij C-Jewels aan het juiste adres. Wij helpen u met het hele aankoopproces. Ringen ontwerpen bij ons is een feest. Wilt u deze zoektocht met ons aangaan? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak bij ons in de showroom. Stuur een e-mail naar info@cjewels.be of bel naar 03 454 55 59.

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen
Cjewels