gouden ring maken

Wilt u graag meer informatie over onze waardeschatting?

Neem contact op

Eigen ontwerp mogelijk

Onderhoudsbeurt van juwelen

Waardeschatting van diamanten

Waardeschatting juwelen in Antwerpen

Naast prachtige juwelen, kan u bij C-Jewels ook terecht voor een waardeschatting van uw juwelen in onze juwelierszaak in Antwerpen. Onze ervaren diamantairs zullen u een correcte en exacte prijs geven voor uw diamanten en andere juwelen. Wij beoordelen uw diamanten op basis van de 4C’s. Lees hieronder verder en ontdek onze kwaliteitscheck.

Wat controleren we juist bij de waardeschatting van uw juwelen?

Er zijn verschillende redenen waarom u oude juwelen en diamanten wil laten taxeren. Om welke reden dan ook, bent u bij ons welkom voor een waardeschatting van uw juwelen. Wellicht wilt u uw waardevolle gouden ringen verkopen? Het kan ook zijn dat u wilt weten hoeveel uw erfstukken waard zijn? Wij staan voor u klaar. Als experts op vlak van exclusieve diamanten kunnen wij u op basis van de 4C’s een correcte waardeschatting van uw juwelen geven.

  • Clarity: De helderheid zegt alles over het aantal beschadigingen en krassen in de steen. Of beter gezegd, het gebrek eraan. Hoe minder schade, hoe zuiverder de steen. Zuivere stenen zullen op de markt altijd een hogere prijs hebben.
  • Color: De witte of kleurloze stenen komen vaker voor dan gekleurde diamanten. Voor groene, blauwe of roze diamanten betaalt u een hogere prijs op de markt.
  • Cut: Als de diamant op de juiste manier wordt geslepen, brengt dit haar oprechte schoonheid naar voren. Als een diamant geslepen is, kijken wij naar de symmetrie, proportie en het polijsten.
  • Carat: Het karaatgehalte zegt alles over het gewicht van de steen. Een karaat wordt onderverdeeld in 100 ‘punten’. Hoe zwaarder het gewicht van de diamant, hoe hoger de karaatwaarde.

Wij kunnen alle soorten juwelen schatten, van halskettingen tot oorstekers.

blauwe diamant waardeschatting

Wat kunnen wij aanbieden?

Diamant

Bekijk

diamant controle
Halskettingen

Bekijk

halsketting
Oorbellen

Bekijk

oorbellen
Armbanden

Bekijk

armbanden
Trouwringen

Bekijk

trouwringen

Vertrouw op onze deskundigheid en contacteer ons

Voor al deze vragen bent u bij C-Jewels aan het juiste adres. Wij hebben tientallen jaren ervaring als het gaat om de waardeschatting van juwelen. Maak vandaag nog uw afspraak via het online contactformulier, zodat u snel bij ons terecht kunt. Of bel meteen naar 03 454 55 59 om uw afspraak in te boeken.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cjewels